Workshops gevorderden

MOMENTEEL GEVEN WIJ GÉÉN WORKSHOPS 

Er zijn verschillende workshops voor gevorderden, hierbij maak je kennis met de uitgebreidere technieken en vaardigheden van de hobby zelf sieraden maken. Voor het volgen van deze workshops moet je de basistechnieken beheersen.

Stijlvolle ketting met lussen
Een ketting maken met vier draden, door middel van een speciale lus-techniek. Daardoor lijken de kralen al het ware te zweven. Door de juiste keuze van kralen zorg je ervoor dat er een mooi sieraad wordt gevormd.

Ketting met lussen en meerdere draden samengevoegd
Op drie tot zes losse draden, rijg je de kralen, door middel van de techniek lussen. Zie techniek lussen bij workshop beginners Daarna worden de draden (3-6) samengevoegd tot een ketting.

Geregen ketting met patroon
Dezelfde soort kralen worden door middel van een vast patroon aan elkaar geregen. Meestal gebruiken we hiervoor rocailles (kleine kraaltjes), parels en staafjes. Een intensieve geduldige techniek.

Asymmetrische ketting rijgen en kettelen
Je ketting bestaat uit een geregen deel en een stuk ketting (jasseron) of veter en heeft een hanger met verschillende groepjes kralen en bedels.(kettelen)

Ketting met gevlochten veters
Drie draden met kralen (geregen of geknoopt) worden samengevoegd met een of meerdere veters.

Heb je vragen, ideeën, speciale wensen of wil je één of meerdere workshops volgen neem contact met me op door het invullen van het contactformulier hiernaast of via e-mail info@angel-sieraden.nl 

Hieronder enkele voorbeelden van de bovenstaande workshops.

  Hoe heb je ons gevonden?

  Ik wil een nieuwsbrief ontvangen
  janee

  Ik wil graag informatie over
  workshop op maatworkshop kinderfeestworkshop beginnersworkshop gevorderden

  Ik ben op de hoogte van het privacybeleid

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha