workshop op maat

Er kunnen verschillende gelegenheden zijn om als groep een workshop te volgen.
Heb je een kinderfeestje, vrijgezellendag, teamuitje of gewoon zin in een leuk uitje met familie, vriendinnen of collega’s, dan is de workshop op maat een leuke activiteit.

Tijdens deze workshops is het leuk om de wisselwerking tussen de verschillende deelnemers te zien. De ene deelnemer begint gewoon en de andere deelnemer kijkt de kat uit de boom. Het is mooi om te zien hoe iedere deelnemer zijn eigen creatieve mogelijkheden ontdekt en dat de eindresultaten altijd weer veel enthousiasme opleveren.

workshop

Jij zorgt voor een groep van minimaal 4-12 personen en samen met jou stem ik van tevoren af, het budget, de datum, tijdsduur en de invulling van de workshop. Bijvoorbeeld allemaal hetzelfde maken of iedereen heeft een vrije keuze. Bij de workshop op maat is het ook mogelijk om een andere invulling te geven aan de versnaperingen tijdens de workshop.

De workshops worden bij mij thuis gehouden (‘s-Hertogenbosch-Maaspoort) of kunnen in overleg op locatie gehouden worden. Toeslag voor workshops op locatie € 10,00. Is de afstand meer dan 10 kilometer, dan betaal je € 0,25  per kilometer.

Heb je interesse, heb je vragen, wil je graag iets meer weten, vul dan het contactformulier hiernaast in of stuur een mail naar info@angel-sieraden.nl

    Hoe heb je ons gevonden?

    Ik wil een nieuwsbrief ontvangen
    janee

    Ik wil graag informatie over
    workshop op maatworkshop kinderfeestworkshop beginnersworkshop gevorderden

    Ik ben op de hoogte van het privacybeleid

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha

     

     

    workshop teamuitje

    Teamuitje
    Samen met je team een gezellige, creatieve activiteit doen. Wie ontplooien zich als creabea’s, wie ontdekken hun verborgen talenten, wie zijn de artistiekelingen.

    Wat zijn de resultaten aan het einde van de workshop? Allemaal prachtige, zelfgemaakte, persoonlijke producten waarmee je anderen kunt verrassen.

    Moeder & dochter workshop
    Moeder en dochter(s) zijn  samen creatief bezig!

    Een gezellig, artistiek uitje voor moeder en haar dochter(s) en samen gaan ze naar huis met een tastbaar sieraad of accessoire wat ze herinnert aan deze speciale dag

    vriendschaparmbandjes

    Thema workshop
    Een gezellig uitje met een thema. Het thema wordt samen met de deelnemers bepaald.

    Hierbij kun je denken aan een groep vriendinnen, die vriendschaps- armbandjes komen maken.

    Of een carnavalsgroep, die
    sieraden of gadgets komen maken in de kleuren van de carnavalsgroep