Workshops gevorderden

Er zijn verschillende workshops voor gevorderden, hierbij maak je kennis met de uitgebreidere technieken en vaardigheden van de hobby zelf sieraden maken. Voor het volgen van deze workshops moet je de basistechnieken beheersen.

Stijlvolle ketting met lussen
Je maakt een ketting met vier draden, die door middel van een speciale lustechniek. Hierdoor lijken de kralen al het ware te zweven. Door de juiste keuze van kralen zorg je ervoor dat er een mooi sieraad wordt gevormd.

Ketting met lussen en meerdere draden samengevoegd
Je rijgt eerst op drie tot zes losse draden de kralen, door middel van de techniek lussen. Bij deze techniek worden de kralen vastgezet, doordat je de draad terughaalt door de kraal. Daarna worden de draden (3-6) samengevoegd tot een ketting.

Geregen ketting met patroon
Je rijgt dezelfde soort kralen door middel van een vast patroon aan elkaar. Meestal gebruiken we hiervoor  rocailles (kleine kraaltjes), parels en staafjes. Een intensieve geduldige techniek.

Asymmetrische ketting rijgen en kettelen
Je ketting bestaat uit een geregen deel en een stuk ketting (jasseron) of veter en heeft een hanger met verschillende groepjes kralen en bedels.(kettelen)

Ketting met gevlochten veters
Drie draden met kralen (geregen of geknoopt) worden samengevoegd met een of meerdere veters.

Heb je vragen, ideeën, speciale wensen of wil je één of meerdere workshops volgen neem contact met me op door het invullen van het contactformulier hiernaast of via e-mail info@angel-sieraden.nl 

Hieronder enkele voorbeelden van de bovenstaande workshops.

  Hoe heb je ons gevonden?

  Ik wil een nieuwsbrief ontvangen
  janee

  Ik wil graag informatie over
  workshop op maatworkshop kinderfeestworkshop beginnersworkshop gevorderden

  Ik ben op de hoogte van het privacybeleid

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha