Workshop beginners

In de verschillende workshops voor beginners, ga je aan de hand van een voorbeeld, je eigen sieraad maken, dat qua vaardigheden en technieken bij de basis van deze hobby horen. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig ter inspiratie. Tijdens de workshop krijg je voldoende uitleg en hulp om met een mooi resultaat naar huis te gaan.

Basisworkshops voor beginners

Techniek rijgen
Je maakt een ketting en armband d.m.v. techniek rijgen. Op draad worden kralen in een bepaalde volgorde geregen en eventueel afgewisseld met hangertjes. Tevens leer je hoe je een sluiting kunt maken.

Techniek rijgen en samenvoegen
Je maakt een ketting van meerdere draden (+ armband op elastiek met rijgtechniek) De ketting bestaat uit drie draden.  Je rijgt drie kralen op drie losse draden, dan de drie losse draden door een kraal. Ook bij deze workshop leer je hoe je een mooie sluiting kunt maken.

Techniek knopen
Je maakt een ketting van drie draden. Je maakt een knoopje, rijgt een kraal en legt weer een knoopje, dit herhaal je een aantal keer. De afstand tussen de kralen wordt bepaald door het leggen van de knoopje voor en achter een kraal. Deze drie draden worden gevlochten tot een mooi geheel en met een mooie sluiting afgewerkt.

Techniek lussen
Je maakt een ketting van drie draden. De kralen worden vastgezet, doordat je de draad terughaalt door de kraal.  De drie draden worden samengevoegd tot een mooie stijlvolle ketting en afgewerkt met een sluiting.

Techniek zweven
In deze workshop maak je een ketting met zwevende kralen op drie metaaldraden
De afstand tussen de kralen wordt bepaald door knijpkralen voor en achter de kraal vast te klemmen. Deze draden worden samengevoegd tot een mooie ketting en afgewerkt met een sluiting.

Techniek kettelen
Kettelen is het aan elkaar bevestigen van kralen met behulp van kettelstiften (metalen stiftjes). Met deze techniek kun je een ketting, boekenlegger, sleutel-of tashanger maken. In deze workshop kun je zelf kiezen wat je gaat maken.

Heb je vragen, ideeën, speciale wensen of wil je één of meerdere workshops volgen neem contact met me op door het invullen van het contactformulier hiernaast of via e-mail info@angel-sieraden.nl 

Hieronder enkele voorbeelden van de verschillende workshops ter inspiratie. 

  Hoe heb je ons gevonden?

  Ik wil een nieuwsbrief ontvangen
  janee

  Ik wil graag informatie over
  workshop op maatworkshop kinderfeestworkshop beginnersworkshop gevorderden

  Ik ben op de hoogte van het privacybeleid

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha