Trends sieraden en accessoires lente zomer 2020

We zitten nog midden in de winter, storm Ciara raast nog over ons land en wij zijn bezig met de voorbereidingen voor deze lente, zomer.

Ben jij ook zo benieuwd wat de nieuwe trends op het gebied van kralen, sieraden en accessoires zijn voor de lente-zomer 2020? We gingen voor jullie op onderzoek naar wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn. We hopen jullie zo inspiratie te geven om je outfit voor deze lente/zomer compleet te maken met mooie sieraden en accessoires.

Komende weken gaan we aan de slag met de nieuwe trends om weer een leuke collectie sieraden en accessoires te maken, die aansluiten bij de trends van deze lente, zomer.

Wat kunnen we verwachten deze lente, zomer.

CREOLEN

creolen met schelp

Op oorbellen gebied,  zijn de creolen helemaal hot. De creolen zijn er in diverse maten. We zien bewerkte creolen met strass, bling -bling of met een enkel of meerdere hangertjes.

Ga jij voor kleine creolen met één kleine bedel of voor de grotere creolen met één of meerdere  bedels, hangers,  zoetwaterparels of  natuursteentjes

KETTINGEN EN ARMBANDEN MET SCHAKELS

Kettingen en armbanden met  grote of  fijnere schakels ( jasseronkettinkjes)
Draag meerdere kettinkjes  van verschillende lengtes of  combineer meerdere kettinkjes met één  kettinkje met tekst, sterrenbeeld of  initiaal. Jasseronketting wordt in veel sieraden verwerkt, we zien ze terug in kettingen, armbanden  en enkelbandjes en vaak in combinatie met de zoetwaterparels, schelpen, natuur- of edelsteen of andere kralen. Of draag één opvallende armband met grote schakels.

Armbandjes

Armbandjes uit de mode, nee hoor!

Je kunt je outfit matchen met leuke kleurrijke armbandjes van diverse kraaltjes of draag leuke macramé geknoopte armbandjes met tussenstuk  met tekst, kraal, teken of initiaal of kies de fijne jasseronkettinkjes. Het mag allemaal deze lente, zomer.

vriendschapsarmbandjes regenboog
Regenboog armbandenset

Kralen en hangers

armbandenset zwart wit
armbandenset tilabeads

Zoetwaterparels en parels, zijn tijdloos en zijn vast nog te vinden in je eigen sieradenkistje of in die van je moede of oma. We zien ze terug in kettingen en armbandjes, maar ook als hangers voor aan kettinkjes en oorbellen.

Schelpkralen
Erg leuk om te gebruiken in diverse sieraden.  Ze worden gebruikt als kralen, hangers en tussenstuk samen met macramédraad of jasseron.

Kralen in diverse vormen zullen we deze lente, zomer in sieraden terugvinden. Enkele voorbeelden zijn

 1. Katsuki, rubberen disckraaltjes
 2. tubes; buisjes, blokjes van o.a. natuursteen, hout, keramiek
 3. disckralen van o.a. metaal, glas en hout
 4. miyuki tila, Japanse glaskralen zijn plat in de vorm van een vierkantje of half vierkantje met 2 gaatjes
 5. Initialen, deze zie je voorbij komen in allerlei vormen, een letter als hanger, een initiaal gegraveerd in metalen hanger of letterkralen
 6. Sterrenbeelden, verwerkt in kettinkjes of armbandjes

Haaraccessoires

Er zijn weer leuke trends te zien op het gebied van de haaraccessoires.

De scrunchies met of zonder strik blijven een musthave.

Terug van weggeweest  zijn de strikken, diademen en haarbanden. Leuke brede diademen en mooi versierde of brede haarbanden zullen we deze lente en zomer regelmatig zien in het modebeeld.

Nieuw zijn de prachtige clips met glinstertjes en grote haarklippen.

 

Modekleuren lente zomer 2020

Dit zijn de belangrijkste modekleuren voor het voorjaar, de zomer van 2020. De rood en geeltinten waren afgelopen winter al trendy en dat lijkt deze lente en zomer ook zo te blijven. Deze lente zomer zien we daarnaast ook mooie blauwe en blauwgroene tinten. 

De modekleuren zijn een mix van felle, pastel en donkere kleuren.

 

Modekleuren

 1. scharlakenrood
 2. saffraangeel
 3. klassiekblauw
 4. aqua, groen-blauw
 5. donkergroen van bieslook
 6. gebleekte denim
 7. koraal- of zalmroze
 8. zachte paarstint
 9. kaneelstokjesbruin
 10. zachtgeel
 11. mozaikblauw, donkerturquoise
 12. oranje van de sinaasappelschil

Plaats een reactie