OVER ANGELª – SIERADEN


Dit is een kleinschalig creatief bedrijf met als motto

CREATIEF BEZIG ZIJN MAAKT GELUKKIG, IS LEUK, HIP EN TRENDY 

Bij ons ben je aan het goede adres voor unieke, vrolijke, hippe, trendy handgemaakte sieraden, accessoires, geschenken, die net even anders zijn en voor gezellige workshops voor jong en oud.

Om mijn passie en enthousiasme voor creatief bezig zijn te delen met anderen, heb ik ANGELª – SIERADEN met de handelsnaam: Angel-sieraden in het najaar van 2007 gestart. Angel afgeleid van mijn voornaam Angela.
Mijn creatieve werkzaamheden combineer ik met een parttime baan in de zorg.

Deze unieke, handgemaakte sieraden en kleurrijke accessoires worden door mijzelf Angela, gemaakt en ontworpen.
Ik gebruik geen edelmetaal zoals echt zilver, goud, platina of titanium. Daardoor kan het metaal bij veelvuldig dragen en contact met vocht op den duur wat verkleuren. Ik verwerk in de sieraden hoofdzakelijk kralen van o.a. glas, hout, acryl, kunsthars, fimoklei, edelsteen, facet-geslepen glas en schelp.

Ik maak ook maatwerk sieraden, accessoires, bedankjes en relatiegeschenken, speciaal naar jouw wensen.

Ik ben steeds op zoek naar de nieuwste trends, technieken en inspiratie! Het aanbod zal regelmatig aangepast worden aan de nieuwste trends. Dus blijf deze website,  FACEBOOK en INSTAGRAM regelmatig bezoeken. 

ANGELª – SIERADEN is gevestigd in ‘s- Hertogenbosch -Maaspoort en heeft geen fysieke winkel. 

Word jij nieuwsgierig en enthousiast van deze website wil je meer zien of weten; kom dan eens een kijkje nemen bij een open huis of kom een workshop volgen.

Wil je meer weten, heb je vragen, ideeën of speciale wensen neem contact met me op via contactformulier op de contactpagina of mail  naar info@angel-sieraden.nl