Modekleuren en sieradentrends 2023

Kijken jullie ook zo uit naar de lente?

Bij Angela – sieraden zijn we druk in de weer met ontwerpen van een leuke collectie sieraden en accessoires, die aansluiten bij de nieuwste sieradentrends.
In dit blog zullen we jullie wat meer vertellen over de modekleuren en de uiteenlopende sieradentrends van de lente-zomer 2023.

Hopelijk worden jullie na het lezen van dit blog enthousiast om jullie outfit weer te gaan pimpen met onze leuke sieraden en accessoires.

Modekleuren lente zomer 2023

Sieradentrends

Kleurrijke sieraden, mix van kleuren en kralen. Combinaties van rocailles, acryl, polymeer en millefiori kralen is helemaal hip.

Bohemian sieraden, heerlijk het Ibiza sfeertje is er weer!
Sieraden met organische vormen, vloeiende vormen, veertjes, gehaakte sieraden.

Op Punk geïnspireerde sieraden. Stoere, ruige, opvallende ontwerpen. Denk hierbij aan grove kettingen, chokers en armbanden die gemaakt zijn van leer of metaal, studs en andere stoere elementen.

Kindersieraden 
kinderarmbandjes en kettingen in allerlei vrolijke kleurtjes en met leuke hartjes, bloemetjes  zijn heel populair.

Statement oorbellen, grote oorbellen met parels, bedels veertjes, resin- of schelphangers.

Bloemen, kunnen gebruikt worden in alle sieraden. Bloemen zien we terug in broches, oorbellen met bloemen als bedels/hangers of in combinatie met kralen.

Kettingen in alle vormen en maten. Combinaties die trendy zijn : ge je voor fijne jasseron met een kleurrijke ketting van rocailles of glaskralen en bedels of voor een ketting met een deel kralen en de andere helft jasseron.

Hartjes zijn komend seizoen hip en trendy. We zien ze terug in armbandjes, ringen, oorbellen en kettingen. Hartjes staan voor liefde en romantiek. Leuke sieraden, om iemand die je lief is cadeau te doen.

Parels een klassieker, die nooit uit de mode raakt. In 2023 zien we parels alleen of gecombineerd met fijne jasseronketting. Parels passen bij iedere kledingstijl.

Arm cuffs is een opvallende trend, die we dit voorjaar/zomer gaan zien. Allerlei vormen en maten zijn een geweldige manier om je armen en je outfit een extra accent te geven.

Goud en zilver zilver is weer terug. Zilver en goud combineren mag deze lente en zomer ook.

Plaats een reactie