Creatief bezig zijn maakt gelukkig
is leuk hip en trendy

Sieraden

Bij ANGELª - SIERADEN houden we van sieraden, die net even anders zijn. We bieden sieraden voor elke dag of voor speciale gelegenheden. Deze unieke sieraden worden door mijzelf Angela, gemaakt en ontworpen. Ik gebruik geen goud, titanium en platina, maar kralen van o.a. glas, hout, acryl en schelp.

sieraden van angel sieraden

Accessoires

Al onze accessoires zijn handgemaakt en herkenbaar aan een mix van kleuren, trends en musthaves. Accessoires, die wij maken zijn onder andere boekenleggers, tassen, sleutelhangers, sjaals, haarmode, knuffels, omslagdoeken, relatie-geschenken en artikelen voor carnaval en kerst.

workshops

Heb jij zin in een gezellig UITJE en heb je zin om creatief bezig te zijn. Dan is een workshop iets voor jou. Er is een ruim aanbod van workshops, die aangepast worden aan de nieuwste trends Workshops worden gegeven op afspraak of door inschrijving. Duur 2-2,5 uur. MOMENTEEL GEVEN WIJ GÉÉN WORKSHOPS.

workshops van angel sieraden

MAATWERK

Hoe bijzonder, een sieraad, een accessoire, een cadeau, een bedankje of relatiegeschenk op maat laten maken, zoals jij het wenst? Samen met jouw wensen en de creativiteit van ANGELª - SIERADEN, kunnen we een bijzonder uniek speciaal handgemaakt artikel voor je maken.

custom made sieraden

Meest recente blogberichten